Головне

"Мілан" чекатиме на Шевченка?

07.07.2008 13:00 440 0

Віце-президент "Мілану" Адріано Галліані вважає, що його команда вже придбала необхідних їй гравців, тому можливе повернення Шевченко відкладається.

 Андрій Шевченко. Фото terrikon.dn.ua


"Червоно-чорні" не проти поповнитися Роналдіньйо або Андрієм Шевченком, але при цьому клуб не в змозі домовиться про трансфери футболістів "Барселони" і "Челсі". Ціна бразильця в 20 мільйонів фунтів стерлінгів, встановлена каталонцами, не до снаги "Мілану". Тому італійці можуть не купити, а орендувати його. 

Однак головний тренер збірної Бразилії з футболу Карлос Дунга вже заявив, що в наступному сезоні бразильський нападаючий "Барселони" Роналдіньйо буде грати за італійський "Мілан".

У той же час, за даними видання "Corriere dello Sport", "Мілан" усе ще не перестає думати про повернення в клуб Андрія Шевченка і готовий орендувати українця в "Челсі". Нападник виїхав у Лондон улітку 2006 року, а його трансфер коштував 30 мільйонів фунтів.

Однак справи в Шевченка, на думку італійців, пішли не так блискуче, як у "Мілані", а тому досить давно йдуть розмови про його можливе повернення. При цьому "Мілан" не хотів би платити за перехід українця, так що керівництво готове зачекати до січня 2009 року, якщо "Челсі" усе-таки вирішить розлучитися з футболістом, передає "СЭ".

АМИ "Новости-Украина"

Коментарі ()