Головне

Матч "Динамо" – "Шахтар" охоронятиме тисяча міліціонерів

07.07.2008 09:53 483 0

Понад 1 тисяча міліціонерів охоронятимуть громадський порядок під час футбольного матчу між клубами "Шахтар" (Донецьк) і "Динамо" (Київ), який відбудеться у Полтаві 15 липня.

Про це повідомила старший інспектор Відділу зв'язків із громадськістю Головного управління МВС України у Полтавській області Яна Холодна, передає УНІАН.

Вона нагадала, що 15 липня в Полтаві на стадіоні "Ворскла" відбудеться фінальний матч Суперкубка України між футбольними клубами "Шахтар" і "Динамо". Передбачається, що на ньому буде присутня дуже велика кількість уболівальників і фанів.

"Всього на забезпечення громадського порядку буде задіяно понад 1 тис. співробітників міліції. Окрім цього, працюватимуть бійці спецпідрозділу "Беркут" не тільки з Полтави, але і з інших областей. Головне наше завдання зараз - це профілактика того, щоб не вносили напої в скляній тарі, щоб не продавали алкоголь, щоб не пропускали в нетверезому стані, а особливо потрібно контролювати, щоб не проносили петарди, димові шашки, фейєрверки... В цілому ж всі сили буде направлено на те, щоб люди нормально відпочили і вболівали за своїх фаворитів", - заявив начальник міліції області Михайло Цимбалюк.

Yтро.ua

Коментарі ()