Головне

Сьомін: пенальті - наша проблема

06.07.2008 16:41 495 0

Перемога над польським "Гроцліном" стала найбільшою на зборах в Австрії. Головний тренер "Динамо" Юрій Семін дав свою оцінку останньому контрольному матчу команди перед поверненням до Києва.

Юрій Сьомін, фото fcdynamo.kiev.ua
 

- У цьому матчі ми планували дати трохи більше ігрового часу для окремих гравців. Зовсім скоро стартує чемпіонат, і нам треба було побачити, в якому фізичному стані перебувають ці футболісти і наскільки вони готові грати матч повністю.

Цей матч виявився для нас досить корисним. Що стосується якості показаної гри, то, на мій погляд, був продемонстрований хороший контроль м'яча, конструктивний розвиток атак, а також вдала гра при захисних діях. Проте, до гола у нас було мало моментів. Ми робили дуже багато передач в лінії оборони, та і поляки діяли в захисті досить організовано.

Коли нам вдалося забити гол, на мій погляд, стало набагато легше. У "Гроцліна" стали відкриватися зони, збільшився простір для розвитку атак, результатом чого стали чисельні моменти біля воріт суперника.

- У матчі з "Клужем" пенальті не забив Алієв, сьогодні - Гіоане. Чи будете ви перед стартом сезону призначати штатного пенальтиста в команді?

- Я сьогодні призначив пенальтистом Гіоане, а він, як ви бачили, не забив з 11-метрової відмітки. Виконання пенальті на даний момент є нашою проблемою. У матчі з московським "Динамо" був не забитий пенальті, два ще не було реалізовано на зборах. Після приїзду до Києва, думаю, нам треба окремо потренуватися в пробитті 11-метрових ударів. Поки що головним кандидатом на роль пенальтиста є Ісмаель Бангура, але в перших матчах сезону він не зможе взяти участі. Тому доведеться призначати когось іншого.

ФК "Динамо"

Коментарі ()