Головне

Донецький "Металург" переміг румунів

06.07.2008 16:31 528 0

На матч з румунською "Університатей" футболісти "Металургу", які проводять збір у Німеччині, відправилися до сусідньої Голландії. Можливо, переїзд позначився на тому, що румуни спочатку оволоділи ініціативою, але було це лише у стартові 15 хвилин матчу. Решту часу хід поєдинку контролювали футболісти української команди.

"Синьо-білі" заволоділи ініціативою і могли до перерви забивати, як мінімум, двічі. Спочатку шанс не використав Макрідіс, а потім Ситник. Та все ж на перерву "металурги" пішли в ролі переможця. Швидка багатоходівка Фернандеш-Ткаченко-Дімітров, закінчилася передачею останнього на хід Константіносу Макрідісу. Кіпріот ударив влучно.

У другому таймі ситуація на футбольному полі не змінилася. Гравці "Металурга" контролювали ситуацію на полі і могли збільшити рахунок раніше від 89-ої хвилини, коли забив Самвел Мелконян. Він перехопив передачу, обіграв двох захисників і дальнім ударом встановив остаточний рахунок.

"Металург" (Донецьк, Україна) - "Університатя" (Крайова, Румунія) - 2:0 (1:0)

Голи: 1:0 - Фернандеш (45), 2:0 - Мелконян (89).

"Металург": Дишленковіч, Маріо Сержіо, Чечер, Зотов (Березовчук, 81), Боавентура, Фернандеш (Аракелян, 87), Ткаченко (Романенко, 79), Макрідіс, Дімітров (Мелконян, 80), Шищенко (Сапай, 88), Ситник (Тимченко, 89).

Прес-служба ФК "Металург" (Донецьк)

Коментарі ()