Головне

"Манчестер Юнайтед" продає Роналду за 75 млн. євро

06.07.2008 14:54 441 0

Португальський півзахисник МЮ пакує валізи. Власник клубу офіційно дав згоду на продаж Кріштіану Роналду в мадридський "Реал". На думку іспанської газети Marca, перехід відбудеться незабаром.

 Кріштіану Роналду. Фото sportreport.ru


За інформацією видання, агент футболіста Хорхе Мендес чітко сформулював позицію свого клієнта, і тепер англійський клуб готовий розпочати двосторонні переговори з представниками мадридців. "Реал" готовий віддати за Кріштіану 75 млн. євро, а не 100, як повідомлялося раніше.

На прохання португальського телеканалу TVI прокоментувати ситуацію щодо переходу в "Реал" футболіст відповів: "Щодо мого майбутнього, то тут - без коментарів. Зараз нічого не можу сказати".

Нагадаємо, 20 червня манкуніанці на своєму сайті опублікували офіційну заяву, в якій заявили, що не збираються розглядати пропозиції щодо продажу Роналду, а тренер команди Алекс Фергюссон ставив ледве чи в не пряму залежність свою роботу від виходу португальського півзахисника. Проте 23-річний футболіст наголосив, що хотів би покинути англійський клуб.

"У даному випадку не я приймаю рішення, але моє бажання грати в "Реалі" ні для кого не є секретом. Це буде кроком уперед у моїй кар'єрі. Луїс Феліпе Сколарі сказав мені, що поїзд із мріями проходить повз лише один раз, тому втрачати таку можливість не можна", - відзначив Кріштіану.

Тим часом у нинішній уїк-енд футболіст може бути прооперований, щоб хірургічним шляхом залікувати травму правого голеностопа. Рішення це буде прийняте після додаткових консультацій із медиками.

Таким чином, поки не відомо, скільки часу знадобиться на відновлення, але як заявив лікар національної команди Португалії, "Роналду цілком може пропустити початок сезону в англійській прем'єр-лізі".

Травму 23-річний хавбек отримав ще в березні під час тренування зі збірною Португалії.

Нагадаємо, Кріштіану минулого сезону в складі "Манчестер Юнайтед" забив 42 голи в різних турнірах, допоміг своїй команди виграти Лігу чемпіонів і чемпіонат Англії, проте разом із збірною Португалії завершив боротьбу вже в чвертьфіналі чемпіонату Європи.

До речі, "мріють" про Роналду і в Італії. Син Сильвіо Берлусконі хотів би бачити кращого футболіста світу в "Мілані". Хоча розуміє, що реалізувати це буде дуже важко.

"Це яскрава мрія. Я знаю, що це божевільна футбольна ідея, а час божевільних футбольних ідей, на жаль, позаду. Чесно кажучи, я думаю, що у "Мілана" і так усе вийде чудово, але, можливо, їм знадобиться нападаючий", - сказав Берлусконі-молодший.

sport.oboz.ua

Коментарі ()