Головне

"Динамо" "розкатало" "Гроцлін"

06.07.2008 00:50 560 0

Суперником київського "Динамо" у останній товариській зустрічі на зборі у Австрії став представник Польщі у Кубку УЄФА "Гроцлін". У минулому міжсезонні команди також мали зустріч. Тоді поляки перемогли віце-чемпіона України 2:1. Цікаво, що у торішньому матчі проти динамівців грали десять гравців з сьогоднішнього старту поляків.

Андрій Ярмоленко, Роман Зозуля та Артем Кравець - вихованці школи "Динамо" 1989 року народження, фото ФК "Динамо"

"Динамцівці" одразу активно почали гру - півзахист виконав кілька перспективних навісів у штрафний, за які, проте, не змогли зачепитися нападники. Поляки відповіли гостріше: на десятій хвилині Шовковський парирує небезпечний удар Івановскі з лінії штрафного. За шість хвилин Шацьких несильно пробиває у руки воротарю, трохи згодом - опиняється у офсайді.

На 29 хвилині бразильський новачок "Динамо" Бетао ледь не створив гол у власні ворота - м'яч зафіксував Сашо. Кияни відповіли трьома досить небезпечними атаками, дві з яких, проте, не мали завершального удару, а дальній удар Несмачного прийшовся у руки воротарю.

На 43 хвилині кияни мали забивати. Після удару Кравця м'яч влучив у руку польського захисника і суддя призначив пенальті. Удар "з точки" у Гіоане не виходить і Пшировскі вибиває на кутовий.

За дві хвилини Тібі виправляє власну помилку. Після фолу на Кравці у 22 метрах від воріт динамівський румун обводить стінку ударом зі штрафного.

У перерві Сьомін змінив усіх трьох нападників "Динамо", що одразу далося взнаки. За перші дев'ять хвилин другої половини гри кияни зуміли створити три гольових моменти, але усі три удари Пшировскі взяв. Зате за хвилину Луценко не зміг взяти удару Маєвські з лінії штрафного.

На 62 другій хвилині Ярмоленко після навісу Гіоане ударом головою виводить киян вперед. Поляки відповідають двома небезпечними ударами - першому забракло влучності, а другий Луценко "потягнув".  

На 69 хвилині Ярмоленко мав оформити дубль, але обігравши голкіпера та пробиваючи повз захисника промахнувся по воротам. А за десяток хвилин гравці "Гроцліна" у штрафному скосили Мілевського - пенальті чітко реалізував Бангура.

За п'ять хвилин до кінця динамівці довели справу до розгрому - після помилки Пшировскі на виході Мілевський вдало грає на добиванні.

"Динамо" - "Гроцлін" - 4:1

Голи: 1:0 Гіоане (45), 1:1 Маєвскі (55), 2:1 Ярмоленко (62), 3:1 Бангура (80, з пенальті), 4:1 Мілевський (85)

"Динамо": Шовковський (Луценко, 46), Бетао, Михалик (Сабліч, 46), Діакате, Несмачний, Вукоєвіч (Зозуля, 81), Гіоане (Допілка, 83), Нінковіч (Морозюк, 67), Шацьких (Мілевський, 46), Лисенко (Ярмоленко, 46), Кравець (Бангура, 46). 

За матеріалами сайту ФК "Динамо" Київ

Коментарі ()