Головне

"Динамо" програє чемпіону Румунії

02.07.2008 21:26 457 0

Суперниками київського "Динамо" у передостанньому товариському матчі міжсезоння став чемпіон Румунії "Клуж" з міста Клуж-Напока.

"Клуж" був заснований більше ста років тому - в 1907 році. Проте, лише цього року вперше став чемпіоном Румунії. Крім чемпіонства "Клуж" цього сезону виграв й Кубок Румунії. У Лізі Чемпіонів "Клуж" дебютує відразу з групового турніру.

Обидві команди розпочали матч дуже активно. Вже за перші дві хвилини у киян встиг пробити Бангура, а у румун - Дубарбієр. В обох випадках виручили воротарі.

На третій хвилині "Динамо" забиває. Алієв дальнім ударом з 25 метрів пробиває Станчою.

На 7 хвилині після порушення Діакате суддя призначає пенальті у ворота киян, яке реалізовує Каду. Вже за три хвилини після виходу сам на сам забиває Алієв, але боковий суддя фіксує офсайд. Наступні десять хвилин динамівці притискають румун до власних воріт, але не реалізовують свої моменти. Друга половина першого тайму минає у боротьбі в центрі поля. Лише на передостанній хвилині Алієв небезпечно пробиває зі штрафного, але м'яч пролітає поруч зі стійкою.

Другий тайм почався з голу у ворота киян. Після подачі з правого флангу Фабіані розстрілює порожні ворота. В цій атаці суддя не фіксує гру проти Шовковського, якого атакував Діді.

На 62 та 65 хвилині непоганих ударів завдають Зозуля та Єрмоленко, які перед тим вийшли на заміни. В обох випадках воротар "Клужа" реагує на удари. На 69 хвилині Алієв не зміг реалізувати пенальті (воротар), призначений після порушення на Саблічі. Добивання того ж Алієва знову бере голкіпер. За десять хвилин свій момент вже не реалізують румуни. Фабіані з 10 метрів пробиває неточно.

На 85 хвилині після кількох невдалих атак киян румуни розігрують швидку контратаку, динамівці порушують правила в межах свого штрафного майданчику. Пенальті реалізовує Муресан.

За дві хвилини "Динамо" забиває. Алієв завдає дальнього удару, голкіпер випускає м'яч, Кравець перший на добиванні.  

"Динамо" - "Клуж" 2:3

Голи: 1:0 Алієв (3), 1:1 Каду (8, пен.), 1:2 Фабіані (53), 1:3 Муресан (85, пен), 2:3 Кравець (87)

"Динамо": Шовковський, Бетао, Діакате (Сабліч, 46), Михалик, Несмачний, Вукоєвіч, Гіоане, Нінковіч (Лисенко, 69), Алієв (Морозюк, 88), Мілевський (Ярмоленко, 56), Бангура (Кравець, 46). 

"Клуж" (1 тайм): Станчою, Тоня, Каду, Галіасі, Перейра, Коне, Претте, Дані, Тріка, Дубарбнер, Дієго.

"Клуж" (2 тайм): Нуну Клару, Мануель Жозе, Муресан, Алькантара, Панін, Семедо, Перальта, Мінтеуан, Куліо, Діді, Фабіані.

На 69 хвилині Алієв не реалізував пенальті.

За матеріалами сайту  ФК "Динамо"

Коментарі ()