Головне

Донецький "Металург" на останніх хвилинах вирвав перемогу у кіпріотів

02.07.2008 19:02 390 0

Донецький "Металург" у Голландії переміг чемпіона Кіпра "Анортосіс".

Матч відбувався з перевагою футболістів української команди, клас гравців якої виявився вищим. Особливо донеччанам удався перший тайм, під час якого кіпріоти лише захищалися, лише пару разів дійшовши до штрафної Воробйова.

Підопічні Ніколая Костова впевнено контролювали м'яч. Немало було небезпечних ситуацій після прострілів з флангів, але оборона і воротар "Анортосіса" з небезпечними ситуаціями впоралися.

У другому таймі кіпріоти відсунули гру від своїх воріт. У одному епізоді лише майстерність Дмитра Воробйова врятувала "Металург" від голу.

"Металург" дотиснув суперника лише під кінець гри. Ткаченко майстерно виконав кутовий і В'ячеслав Чечер, опинившись у потрібному місці, точним ударом головою забив.

Наступним суперником "Металурга" буде хорватський клуб "Славен Белупо", який фінішував в своєму чемпіонаті на другому місці. Гра відбудеться 3-го липня.

"Металург" (Донецьк, Україна) - "Анортосіс" (Фамагуста, Кіпр) - 1:0 (0:0)

1 липня. Хундерло.

"Металург": Воробйов, Маріо Сержіо (Данилов, 70), Чечер, Білозор (Зотов, 65), Боавентура (Воловик, 70), Фернандеш, Ткаченко (Даниловський, 83), Макрідіс (Аракелян, 70), Дімітров (Сапай, 75), Шищенко (Мелконян, 65), Ситник (Тимченко, 78).

Гол: 1:0 - Чечер, 82.

За матеріалами прес-служби ФК "Металург" (Донецьк)

Коментарі ()