Головне

Суркіс: "...нам не можна розслаблятися"

02.07.2008 16:12 438 0

 Ігор Суркіс. Фото newsukraine.com.ua

Президент "Динамо" Ігор Суркіс прокоментував результати жеребкування другого кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів.

На перший погляд, майбутній суперник київського "Динамо", а це буде переможець пари "Дрогеда" (Ірландія) - "Левадія" ( Естонія), не такий вже і грізний опонент, і проходити його потрібно без усяких ускладнень. Але президент динамовского клуба Ігор Суркіс закликає своїх футболістів відкинути переможний настрій.

"Розслаблятися ні в якому разі не можна! - цитує слова Суркіса офіційний сайт "Динамо". - Адже нам потрапилися чемпіони своїх країн - Ірландії й Естонії. Команди, не сумніваюся, досить амбітні. Якщо доведеться грати з ірландцями, то потрібно враховувати далекий переліт до цієї країни, який стомить гравців. Добре, щоправда, що другу гру ми проводимо вдома. 

Думаю, що це команди приблизно одного рівня. Їхню гру я, звичайно, не бачив. Але постійно відслідковуючи чемпіонати різних країн у ЗМІ, звертав увагу і на першості Ірландії й Естонії.

Ще раз підкреслю: на цьому етапі ні в якому разі нам не можна розслаблятися. Тому що гіркий досвід у цьому плані в нас уже є. Пам'ятаєте, сподіваюся? 

Крім всього іншого, молодій команді, що зараз створює Юрій Сьомін, дуже важливо набиратися позитивного досвіду в міжнародних зустрічах".

АМИ "Новости-Украина"

Коментарі ()