Головне

Аршавін хоче в "Барселону"

02.07.2008 15:28 419 0

Нападник пітерського "Зеніта" і збірної Росії з футболу Андрій Аршавін сподівається, що питання про його перехід в іспанський футбольний клуб "Барселона" вирішиться найближчим часом.

Аршавін не хотів говорити на тему про його можливий перехід в закордонний клуб, однак йому не вдалося ухилитися від відповідей журналістів, що обступили його після зустрічі російської збірної з президентом РФ.

 Андрій Аршавін. Фото sportreport.ru 


"Я не можу нічого сказати, не знаю і не хотів би говорити про це", - сказав Аршавін. На уточнююче запитання, чи вирішується проблема з переходом його у футбольний клуб "Барселона", він відповів: "Сподіваюся".

"Я б хотів поїхати в закордонний клуб", - відзначив футболіст.

Андрій Аршавін вважає, що в півфінальному матчі Євро-2008 проти іспанської національної команди йому і його партнерам по збірній не вистачило емоцій і фізичних кондицій.

"Одна команда була сильніше іншої у всіх відносинах. Є клас, майстерність, а є фізика й емоції. Якщо усе з'єднається, то можна грати, як з голландцями. А коли пропадає фізика й емоції і залишається клас і майстерність, то відбувається гра, як з іспанцями", - сказав Аршавін журналістам.

ІНТЕРФАКС

Коментарі ()