Головне

Провідні українські футбольні клуби здають позиції у рейтингу IFFHS

02.07.2008 14:56 307 0

Чотири провідні українських футбольних клуби за місяць втратили позиції в рейтингу Міжнародної федерації футбольної історії і статистики (International Federation of Football History & Statistics" (IFFHS).

Відповідно до оголошеного рейтингу, вище усіх серед українських клубів - донецький "Шахтар", за місяць підопічні Луческу опустилися з 35-й на 36-ю позицію. Столичне "Динамо" пропустило аж 7 сім команд уперед, посідаючи 77-ю сходинку рейтингу. Колишній 142-й "Дніпро" (Дніпропетровськ) тепер поділяє 152/153 місце з румунським "Unirea Urziceni" за однаковою кількістю очків. Харківський "Металіст", який раніше був 199-м, зараз ділить 233/240 місця з іншими сьома клубами.

Лідером клубного рейтингу IFFHS залишається англійський "Манчестер Юнайтед". Їхні співвітчизники "Челсі" піднялися з третього на друге місце. Далі випливає німецький "Байєр", що раніше був п'ятим.
Шотландський "Глазго Рейнджерз" також піднявся на одну сходинку і зараз на 4-м місці, помінявшись позиціями з іспанською "Барселоною".

ІНТЕРФАКС

Коментарі ()