Головне

Стадіон до Євро-2012 у Львові побудує Димінський?

02.07.2008 11:36 391 0

"Питання участі футбольного клубу "Карпати" у будівництві у Львові стадіону до Євро-2012 сьогодні актуальне, зокрема, нині юристи клубу та Львівської міськради ведуть переговори про умови, на яких "Карпати" в особі Петра Димінського будуватимуть стадіон у Львові", - повідомив 1 липня, т.в.о голови Львівської ОДА Микола Кміть, виступаючи на сесії Львівської обласної ради.

Микола Кміть підкреслив, що Петро Димінський погодився будувати стадіон до Євро-2012 у Львові. "Учора я мав розмову з Петром Димінським і він ще раз підтвердив свій намір очолити проект з будівництва стадіону у Львові", - наголосив Микола Кміть.

Додамо, що перед цим виступом Миколи Кмітя заступник голови Львівської обласної ради Лев Захарчишин зазначив: "У нас був інвестор - власник футбольного клубу "Карпати", людина, яка на момент початку процесу підготовки до Євро-2012 мала відповідну структуру і була єдиною зацікавленою особою мати європейського рівня стадіон і яка була готова взятися за його спорудження. Однак із незрозумілих причин не відбулося відповідного погодження", - сказав Лев Захарчишин.

www.zik.com.ua

Коментарі ()