Головне

"Мілан" полює на Рональдіньйо

02.07.2008 10:33 701 0

Віце-президент "Мілану" Адріно Галліані оголосив про те, що його клуб більше не боротиметься за форварда "Арсеналу" Еммануеля Адебайора, тому що ціна за гравця надто висока. Нагадаємо, що "Арсенал" відмовився продати Адебайора за 45 мільйонів євро.

Натомість, керівництво "Мілану" вже тривалий період цікавиться атакуючим півзахисником "Барселони" 28-річним Роналдіньйо, проте бразилець дотепер не може залишити Камп Ноу, про його перехід говорять майже півроку, а він усе ще залишається гравцем Барселони.

 Роналдіньйо. Фото AFP

"Роналдіньйо пріоритетний для нас гравець, зараз ми чекаємо решения каталонського клуба за трансферною вартістю гравця, - розповідає віце-президент "Мілану" Адріано Галліані. - Можливо, зараз бразилець не в кращій формі, зокрема, він набрав зайву вагу. Проте, його неймовірний талант точно нікуди не дівся".

Россонері давно домовилися з гравцем про умови особистого контракту, справа застопорилося на сумі компенсації - Барселона хоче виручити пристойні гроші, щоб потім не шкодувати про продаж своєї зірки. Адже Роналдіньйо цілком здатний згадати минуле, і порадувати вболівальників на Сан Сіро.

Коментарі ()