Головне

Запорізький "Металург" провів два спаринги

01.07.2008 23:03 442 0

На минулих вихідних футболісти запорізького "Металурга" провели перші спаринги на австрійському зборі. Спочатку на полі вийшли футболісти другого складу «Металурга» і представник першої австрійської ліги ФК "Гредіг". Гра прошла з невеликою перевагою запоріжців і завершилася мінімальною перемогою "Металурга". Вирішальний м'яч на 85-ій хвилині записав на свій рахунок півзахисник Євген Писоцький.

Склад «Металурга»: Безотосний, Опанасенко, Перішич, Нестеров, Писоцький, Луценко, Семененко, Гай, Лобанов, Рудика, Кривий (Смирнов, 60).  

У другому матчі, де суперниками основного складу "Металурга" став ФК "Апоель" з Никосії, була зафіксована перемога кіпрської команди з рахунком 1:0. Єдиний гол остров'яни провели з одинадцятиметрового удару в другому таймі.

Цю гру "Металург" провів у такому складі: Богуш, Польовий, Челядинський, Невмивака, Тігорев (Кривий, 40), Годін, Степаненко, Вернидуб (Аржанов, 50), Лазарович, Силюк, Кабанов.  

У планах запорізьких футболістів ще три контрольні поєдинки двома складами. В четвер, 3-го липня, другий склад зіграє з німецьким клубом "Ваккер" з Бургхаузена, а футболісти "основи" поміряються силами з братиславським "Слованом". 6-го липня резервісти протистоятимуть румунською "Політехніку" з Тімішоарі, а основний склад зіграє з шотландським "Данфернлайном". Ще два спаринги заплановано на передостанній день австрійського збору.

Прес-служба ФК "Металург"

Коментарі ()