Головне

Гравці "Динамо" про кваліфікацію в ЛЧ

01.07.2008 18:57 445 0

Гравці київського "Динамо" коментують результати жеребкування кваліфікації Ліги Чемпіонів.

Олександр Шовковський, воротар "Динамо":

- Для мене не має принципового значення, з ким грати на цьому етапі, оскільки не знаю ані першу, ані другу команди. Ми маємо показувати свій футбол, і тоді жодних неприємностей у нас не буде.

Що стосується можливого дальнього перельоту до Ірландії, то це також не має вирішального значення. У перельотах важливі два моменти - зліт і посадка. В цілому, навантаження однакове, коли летиш ти годину або три.

Андрій Несмачний, захисник "Динамо":

- В принципі, байдуже, з ким грати на цьому етапі, оскільки можливі суперники приблизно однакові за силою. Звичайно, є небажані варіанти, як в нашому випадку був ізраїльський "Бейтар", але, якщо ми ставимо завдання грати в Лізі чемпіонів, то зобов'язані обігрувати будь-якого суперника. У будь-якому випадку, ми не маємо недооцінювати суперника. На мій погляд, естонська "Левадія" виглядає дещо сильнішою, та й рівень чемпіонату в Ірландії занадто слабкий. Тому, швидше за все, наприкінці липня на нас чекає непростий виліт до Естонії.

Папе Діакате, захисник "Динамо":

- Я не знайомий з жодною з команд. Тому для мене особисто не має значення, з ким грати. Гадаю, якщо ми будемо демонструвати свій футбол, то маємо проходити як естонців, так і ірландців.

http://www.fcdynamo.kiev.ua/

Коментарі ()