Головне

Куарежма замість Лемпарда у "Інтер"?

01.07.2008 13:59 292 0

Міланський "Інтер" намагається омолодити і підсилити склад. Саме цим зараз займаються скаути клубу. Одним з потенційних новачків "Інтера" є португалець Куарежма, права на якого поки що належать "Порту". Цікавість до півзахисника підтвердив і наставник "Синьо-чорних" Жозе Моуріньйо: "Я хотів би бачити Куарежму у своїй команді. Він гравець такого плану, який саме нам і потрібен. Але я не люблю тиснути на сторони, що ведуть переговори".

Британська преса все-таки наполягає на тому, що "Челсі", швидше за все, залишить Френка Лемпарда. Головний тренер "Інтера" Жозе Моуриньйо також вважає, що міланскому клубові навряд чи вдасться підписати півзахисника "Челсі" Френка Лемпарда в цьому сезоні. Однак колишній наставник "аристократів" упевнений, що гравець збірної Англії поповнить склад "Інтера" у наступному році.

30-літній фахівець ніколи не ховав свого бажання підписати колишнього підопічного. Моуріньйо має свій погляд на цю ситуацію: "Чи буде Френк у нас у цьому сезоні? Не думаю. Ви запитаєте, чому? Ну, це не тому, що ми не хочемо його бачити в себе. Просто керівництво "Челсі" не хоче його продавати. Однак, у наступному сезоні йому буде простіше перейти в "Інтер". Я на 100 відсотків упевнений, що в сезоні 09/10 Френк буде грати тут, на "Сан Сіро".

Коментарі ()