Головне

"Карпати" перемогли "Уйпешт"

01.07.2008 00:04 319 0

Львівські «Карпати» провели перший спаринг на тренувальних зборах в Угорщині. Суперником команди Олега Кононова був місцевий клуб «Уйпешт», що за підсумком попереднього чемпіонату країни посів 4-те місце у турнірній таблиці, повідомляє Інформаційний центр ФК "Карпати".

Розпочали матч лвів'яни досить непогано і першими відкрили рахунок. Худоб'як подав кутовий, голкіпер «Уйпешта» помилився на виході, а Ігор Ощипко замкнув дальню стійку. А за кілька хвилин до свистка на перерву «Карпати» пропустили. Штрафний удар ефектно виконав Ремілі.

Рахунок 1:1 не зовсім відповідав тому, що відбувалося на полі у першому таймі. «Зелено-білі» мали, як мінімум, п'ять хороших моментів. Зокрема, Фещук двічі небезпечно пробивав головою, а удар Худоб'яка з лінії воротарської парирував голкіпер.

У другому таймі Олег Кононов суттєво змінив склад. На поле вийшли Когут, Родевич, Гурський, Женюх, Голодюк, Сворак, Бідловський, Кополовець, Зеньов, а також гравці, що перебувають у команді на оглядинах. «Уйпешт» розпочав тайм практично тим же складом, лише згодом провів низку замін. Гра нашої молоді приємно дивувала. Молоді карпатівці виривали кожен м'яч. Особливо відзначився Олег Голодюк. Саме його сольний прохід майже через усе поле й ефектний пас врозріз на тезку Женюха і приніс «Карпатам» перемогу - Олег красиво підрізав м'яча. Після пасу Голодюка міг забити і Кополовець, але невдало зупинив м'яча. Були моменти і в «Уйпешта», але надійно зіграв Когут, який кілька разів рятував команду.

«Уйпешт» - «Карпати» - 1:2

Голи: 0:1Ощипко, 1:1 Ремілі, 1:2 Женюх.

Карпати (перший тайм): Мартищук, Федорів, Петрівський, Мілошевіч, Ощипко, Пшеничних, Ткачук, Худоб'як, Кобін, Фещук, Кожанов.

Коментарі ()