Головне

Юрій Сьомін: Слава Богу, що без травм

28.06.2008 23:40 425 0

Головний тренер «Динамо» Юрій Сьомін залишився задоволений грою, яку показала команда в контрольному матчі проти австрійського «Альтаха»:

Юрій Сьонім, фото ФК "Динамо"

- Ми провели хороший спаринг із досить агресивною командою, представником місцевої бундесліги. Знову було прийнято рішення грати двома складами. На мій погляд, сьогодні хлопці зіграли в більш конструктивний футбол, аніж у матчі з «Крилами Рад». Команда показала комбінаційний футбол, могли забити ще, але суперник виявився принциповим, і чіплявся за кожен шанс.

- Наскільки Ви задоволені діями Горана Сабліча, який відіграв матч повністю?

- Саблич відіграв матч повністю, оскільки пропустив досить багато тренувальних занять, і йому необхідно наздоганяти решту гравців у цьому плані. Горан зіграв досить непогано, зокрема, виграв практично всі верхові м'ячі, і багато в чому його заслуга в тому, що в суперника було мало моментів для взяття наших воріт.

- Суперник нав'язав по ходу матчі досить жорстку гру. Чи готові ви були до такого в товариському матчі?

- У принципі, так. Під час міжсезонних зборів в командах перебуває багато новачків, які хочуть проявити себе і продемонструвати свої кращі якості перед тренером. Тому таку гру очкували. Слава Богу, усе обійшлось без травм і всі хлопці в строю.

ФК «Динамо»

Коментарі ()