Головне

Суркіс не взяв Бєліка за 3 млн. доларів

23.06.2008 15:22 775 0
Суркіс не взяв Бєліка за 3 млн. доларів
Поки основний склад донецького "Шахтаря" проводить збори в Швейцарії, нападник "гірників" Олексій Бєлік опинився на роздоріжжі. Бєлік, який повернувся з оренди з німецького "Бохума", поки не знає, де продовжить кар`єру, але 100%, що не в донецькому "Шахтарі". Хоча, можливий варіант з "дублем".

Український форвард, який розпочав тренування на базі "Шахтаря", перед відльотом "основи" до Швейцарії, мав намір поспілкуватися з головним тренером Мірча Луческу про своє майбутнє у донецькому клубі.

Румунський фахівець не знайшов час для розмови з Бєліком і через інших людей просив передати футболісту, що він не розраховує на нападника. Про це "Чемпіон" повідомили джерела в донецькому клубі.

Після такого повороту подій Бєлік зустрівся з керівництвом клубу, заявивши, що він хоче грати. У відповідь Бєліку було названо два варіанти його подальшої кар`єри - оренда в луганській "Зорі", або ярославському "Шиннику". У свою чергу, Бєліка образив вибір таких команд.

Але незабаром на обрії сплив варіант з київським "Динамо", що задовольняло амбіції гравця. У розмові з президентом "Динамо" Ігорем Суркісом Бєлік отримав згоду на перехід до команди. Але якби не одне але... Президент "Шахтаря" Рінат Ахметов у розмові з Суркісом-молодшим виставив трансферну ціну за Бєліка, що складала 3 млн. доларів, але вже такі умови не влаштували власника "Динамо"...

Коментарі ()