Головне

Я впевнений на 99%, що УЄФА не дасть Україні "червоної" картки, - голова львівської ОДА

23.06.2008 14:12 569 0

"27 червня у штаб-квартиру УЄФА Україна, і Львів в тому числі, повезуть масу документів. І я впевнений на 99%, що УЄФА не дасть Україні ані "жовтої", ані, тим паче, "червоної" картки", - заявив т.в.о. голови Львівської ОДА Микола Кміть в ексклюзивному інтерв'ю ZAXID.NET.
"Думаю, 27 числа ми зробимо крок до того, що підемо далі. Що це означає? Насамперед, ухвалення програми по Євро-2012. А там вже чітко розписано скільки грошей фінансує місцевий бюджет, скільки державний і скільки мають складати іноземні інвестиції. З прийняттям цієї програми ми побачимо певні зрушення - розпочнеться реалізація дуже багатьох проектів", - наголосив керівник області.

"Думаю, 27 червня усе буде затверджено, бо проекти зроблені якісно. Питання їхнього виконання виникне пізніше. Але, знову ж, у програмі чітко буде розписано хто конкретно за який проект відповідатиме, коли і на якій стадії він має бути тощо. І УЄФА нема змісту не приймати програми - це хороший документ для них, адже згідно з ним ми беремо на себе зобов'язання усе зробити", - переконаний Микола Кміть.

www.zaxid.net

Коментарі ()