Головне

Червоненко не думає, що Німеччина та Польща таємно домовляються про спільне проведення Євро-2012

23.06.2008 10:31 397 0

Під час брифінгу у Варшаві міністр спорту Республіки Польщі Мірослав Джевєцкі та голова Національного агентства України з питань підготовки Євро-2012 Євген Червоненко зазначили, що "ані Україна, ані Польща не розглядають можливість підготовки до Євро-2012 окремо одна від одної".

Про це ЗІКу повідомила прес-служба Національного агентства з питань підготовки та проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу.
Керівники Національних органів з підготовки «Євро-2012» домовились про координацію зусиль під час зустрічі представників Нацагентства та високопосадовців Польщі. У робочій  нараді з питань підготовки до футбольного чемпіонату 2012 року взяли участь міністр спорту Польщі Мірослав Джевєцкі, Надзвичайний та уповноважений Посол України в Республіці Польщі Олександр Моцик, голова Федерації футболу Польщі Міхал Лісткєвіч, голова спілки PL-2012 Марцін Герра та інші.

Головною темою зустрічі стало питання координації зусиль і вироблення єдиної позиції обох країн на стратегічній раді УЄФА. Окрім того, сторони узгодили форму Генерального плану розвитку інфраструктури.
Особливу увагу представники Нацагентства України приділили питанню щодо залучення польських інвестицій в Україну.

Також відбулася зустріч, де обговорювалось питання створення єдиного інформаційного простору Євро-2012, в межах якої була досягнута домовленість щодо постійного обміну інформацією між приймаючими сторонами.

www.zik.com.ua

Коментарі ()