Головне

"Волинь" переїде грати до Ковеля?

19.06.2008 17:31 646 0

У Луцьку під час зустрічі з фанатами ФК "Волинь", головний тренер команди Віталій Кварцяний підтвердив можливість зміни прописки футбольного клубу з Луцька на Ковель: "Бо питання стоїть досить жорстко: якщо ми і акціонери клубу на чолі з президентом Столяром не вирішимо питання, то команда поїде грати у інше місто. Ми створили Відкрите акціонерне товариство "ФК Волинь", для того, щоб нормально вести господарство, щоб перемагати і прославляти Волинь. Однак останніх п'ять років нас так пресують, що немає слів. Тому, якщо ми отримаємо від ФФУ атестат на Ковель, значить, будемо грати там, ні - будемо шукати інше місце".

Він також додав: "І будемо будувати інший стадіон, наприклад - у Ківерцях. Нехай міська влада Луцька поверне все, що ми тут потратили, і ми будемо будувати новий стадіон, чисто футбольний, не такий, як цей - простіший, і на всякий випадок ми вже робимо проект".

Під час зустрічі Віталій Кварцяний неодноразово наголошував на тому, що обласна та міська влада роблять силовий тиск на клуб. Зокрема, він зазначив: "А міський голова Богдан Шиба нам заважає скрізь. На "Підшипнику" теж не дають будувати, бо там теж міська влада. Якщо ви бачили, там зараз суперполе і "Металіст" (Харків) вже третій рік поспіль приїжджає до нас на збори. Нам це дуже приємно, що у нас готується команда вищого дивізіону".

www.zaxid.net

Коментарі ()