Головне

"Таврія" відбула на збір до Австрії з двома потенційними новачками

17.06.2008 12:36 526 0
У понеділок, 16 червня, "Таврія" відбула на учбово-тренувальний збір в Австрію, де кримчани будуть готуватися до нового сезону до 29 червня. У складі делегації - 23 футболіста, причому потенційних новачків лише двоє - захисник ужгородського "Закарпаття" 27-річний українець Андрій Донець і 24-річний албанець Ервіс Крайя.

Інші виконавці мають діючі контракти з "Таврією": воротарі Андрій Дикань, Саша Тодіч і Олександр Бандура; захисники Андрій Бойко, Лучіан Добре, Павло Хайдучек, Євгеній Лінєв, Дмитро Назаров і Тарас Ільницький; півзахисники Андрій Зборовський, Слободан Маркович, Андріус Йокшас, Ілля Галюза, Желько Любенович, Денис Голайдо, Олександр Артеменко і Кирило Давидов; нападники Олександр Ковпак, Лакі Ідахор, Володимир Гоменюк і Васіл Гігіадзе.

Не виключено, що вже безпосередньо в Австрії до команди приєднаються ще кілька потенційних новачків, повідомляє прес-служба "Таврії"

Крім тренувальних занять, Михайло Фоменко запланував для своєї команди ряд спарингів із закордонними командами, перший з них відбудеться вже 18 червня: двома складами кримчани зіграють зі словенським "Інтерблоком", що за підсумками останнього чемпіонату своєї країни, як і "Таврія", зайняв п'яте місце.

Коментарі ()