Головне

Київське "Динамо" забило 5 голів "Арсеналу"

16.06.2008 19:56 683 0
У понеділок у товариському матчі, що проходив у Києві, зустрілися столичні "Динамо" та "Арсенал". З рахунком 5:0 перемогу отримали біло-сині.

Уже на 9-ій хвилині Олейник реалізував пенальті, призначений за порушення правил на Лисенку. На 37-ій хвилині Алієв зкинув під удар Гіоане, який з 8 метрів пробиває у кут воріт - 2:0.

Ще три м`ячі динамівці провели в другому таймі. На 49-ій хвилині Мілевський, котрий вийшов на заміну, прокинув м`яч на Олейника, який ударом в один дотик робить рахунок 3:0.

На 55-ій хвилині Алієв асистує Мілевському, який ударом повз голкіпера "Арсенала" забиває четвертий гол.

Через 4 хвилини Мілевський робить "дубль". Після пасу Олейника Мілевський кладе на газон захисника, робить паузу, поки воротар "Арсеналу" намагається повзти по газону, і і по-піжонськи перекидає голкіпера - 5:0.

Наприкінці матчу Мілевський мав шанс зробити хет-трик в цій грі, але з кількох метрів в нього замість удару, вийшов пас на Шмакова, який хоча і забив, але був у положенні поза грою.

Склади команд:

"Динамо": Рибка (Луценко 46), Романчук, Допілка (Фартушняк 46), Ващук, Федорів, Михалик (Гавранчич 46), Гіоане (Шмаров 46), Нінкович (Морозюк 46), Алієв (Порцванія 65), Олейник, Лисенко (Мілевський 46).
 "Арсенал": Погорілий, Карлов, Кузнецов, Литовченко, Євсєєв, Старогородцев, Богданов (Завершнюк 79), Антоніу Пінту (Алан 46), Захарович, Батальський, Рибальченко. 

Коментарі ()