Головне

Сьомін залишить в "Динамо" Гавранчіча і Шовковського?

11.06.2008 17:45 313 0
Головний тренер київського "Динамо" Юрій Сьомін розповів про трансферні плани команди.

"Ми придбали двох гарних гравців. Один з них - півзахисник Огнен Вукоєвич. Хорват добре почуває гру, володіє сильним ударом, до того ж він ще молодий і може прогресувати. Емма Окодува теж дуже сильний футболіст, що здатний підсилити лінію атаки нашого колективу. Останній сезон він провів у Бельгії, де дуже непогано себе зарекомендував. Я довго спостерігав за цим нападником і радий, що нам вдалося його купити. Як ви вже знаєте, з нами на збори летять ряд молодих виконавців, серед яких Фартушняк і Парцванія.

У Ващука закінчується контракт, і він зайнятий пошуками нового клуба. У цій ситуації усе залежить від самого футболіста. Як він вирішить, так і буде. Якщо він прийняв рішення залишити клуб - то це його справа. Влад - гарний і досвідчений футболіст, приніс нашому клубові багато користі.

Шацьких зараз знаходиться в розташуванні збірної Узбекистану. Незабаром він повернеться в Київ. і ми обговоримо його подальшу долю. У нас є багато футболістів у лінії нападі, і я радий, що в цій лінії є з кого вибирати. Те ж можна сказати і про оборону. До нас повернувся Горан Сабліч, якому ми вирішили дати шанс, і Горан Гавранчич.

Чи залишиться Шовковський у "Динамо"? Про це багато говорять, але я можу вас завірити, що Сашко - гравець "Динамо" і нікуди не збирається іти", - сказав Сьомін.

www.championat.ru

Коментарі ()