Головне

На новому стадіоні "Дніпра" очікують укладки газону. ФОТО

06.06.2008 12:27 281 0
На новому стадіоні дніпропетровського "Дніпра", який має відкритися наприкінці літа, за минулий місяць виконані всі заплановані заходи: з піску і товстого шару спеціальної суміші зроблений "конверт", чий рівень спускається від центра до кутів поля - як і належно на футбольних аренах для якнайшвидшого відходу зайвої вологи. У ці дні завершуються роботи навколо майбутнього поля, і вже в середині червня очікується початок укладання газону.

Завершилися опоряджувальні роботи в VIP-корпусі. Зараз там здійснюється остаточне збирання приміщень після будівництва. Закінчено і бетонування сходів на центральному вході. Тепер на цій ділянці справа дійшла до її шліфування й установки подовжніх поручнів. У будиночках вхідної групи на повний хід йдуть опоряджувальні роботи.

Однією із найважливіших ділянок роботи в час, що залишився, до здачі стадіону в експлуатацію залишається облагороджування території і завершення підключення стадіонних комунікацій до міських мереж. На це і будуть спрямовані основні зусилля будівельників, повідомляє офіційний сайт "Дніпра".

Усі фото з офіційного сайту "Дніпра".

Коментарі ()