Головне

"Динамо" хоче заробляти як "Мілан". Про гру такого рівня поки в клубі мовчать...

05.06.2008 15:39 331 0
Футбольному клубу "Динамо"(Київ) потрібно приділити більше увагу маркетинговій діяльності. Про це заявив перший віце-президент клуба Віталій Сивков після особистого ознайомлення з тонкостями функціонування структур ФК "Мілан", повідомляє офіційний сайт ФК "Динамо"(Київ).

"Поїздка в один з провідних клубів світу "Мілан", робота в якому поставлена на найвищому рівні, виявилася дуже інформативною і корисною, - розповів Сівков.

"У рамках візиту ознайомився з організацією структури управління клубу, вибудовуванням відносин між акціонерами, плануванням і виконанням бюджету, роботою зі спонсорами, питаннями управління персоналом, взаємодією між відділами і підрозділами, реалізацією маркетингових прав і багатьом іншим".

При цьому віце-президент "Динамо" акцентував, що, наприклад, зараз у "Мілана" бюджет близько 220-230 мільйонів євро, з яких 60 відсотків клуб заробляє сам. Зокрема, надаючи компаніям-партнерам право використовувати бренд "Мілана", клуб у рік у середньому заробляє 35 мільйонів євро.

За словами Сівкова, "Динамо" "ще далеко до показників італійського суперклуба, але тут потрібно враховувати економічні умови країни, у якій веде господарську діяльність клуб, купівельну спроможність населення і багато чого іншого". Сівков також відзначив, що на основі отриманої в "Мілані" інформації в Динамо" планується ввести "новий підхід до виплати заробітної плати нашим юним гравцям - починаючи з Академії ДЮФШ і закінчуючи "Динамо-2".

"Таким чином, щоб вона додатково стимулювала ріст майстерності футболістів і їхню роботу над собою", - підкреслив Сівков.

"Зараз у нас є два партнери в області медицини - "Євролаб" і "Борис". Укладено угоду з "Міцубіші", переглядаються в кращу для нас сторону умови співробітництва з "Адідас". До кінця року укладений контракт із німецькою фірмою "Хама", що займається просуванням різноманітної продукції під нашим брендом у провідних торговельних мережах України. Ведуться переговори з компанією-авіаперевізником. Усе це дозволить залучити додаткові фінансові ресурси для розвитку клуба. Будуть і інші нововведення, але для їхньої реалізації нам потрібен час", - уклав Сівков.

Остров

Коментарі ()