Головне

Ющенко думає, що УЄФА сподобається звіт України про підготовку до Євро-2012

05.06.2008 14:50 323 0
Президент України Віктор Ющенко переконаний, що УЄФА буде задоволена звітом України про підготовку до Євро-2012. Про це він сказав на брифінгу після завершення переговорів із президентом Словенії Данілом Тюрком.

Ющенко відзначив, що в Україні відбувається нормальний процес підготовки до Євро-2012. Зокрема, сформовані програми, розроблені необхідні проекти, проведені необхідні конкурси. Він підкреслив, що на рівні державної влади завершений плановий етап підготовки і почалася реалізація цих планів.

Президент також розповів, що зараз активно будується спортивна інфраструктура, зокрема, цього року планується відкриття двох стадіонів. Також Ющенко висловив задоволення тим, що вдалося усунути розбіжності, що стосуються власності аеропортів і сьогодні починається їхня підготовка до чемпіонату.

"Ми знаходимося в нормальній стартовій ситуації, і нам Платіні є що сказати. Йде нормальна підготовка, і я задоволений її ходом", - сказав президент, помітивши в той же час, що він не ідеаліст і розуміє, що деякі проблеми існують, але Україна гідно з ними справиться.

Ющенко закликав Словенію до співробітництва в підготовці до проведення в Україні фіналу Чемпіонату Європи з футболу в 2012 році. Під час зустрічі з прем'єр-міністром Словенії Янезом Яншой Ющенко торкнувся питання участі словенських компаній у реалізації інфраструктурних проектів ЧЄ-2012.

Коментарі ()