Головне

Тимощук показав Кубок УЄФА Києву. Суркіс нагородив капітана "Зеніта" нагородою ФФУ. ФОТО

05.06.2008 14:45 300 0

"Хтось краще відпочив би на курорті, погрівся б  на пляжі, а я вирішив розділити свою радість із українськими вболівальниками, людьми, які мене підтримують і надихають", - так охарактеризував мету свого презентаційного турне Україною володар Кубка УЄФА-2008 Анатолій Тимощук, котрий привіз до Києва почесний трофей.

"Дуже приємно вшановувати в Будинку футболу, без перебільшення, видатну людину, зірку українського, російського та світового футболу - Анатолія Тимощука, - привітав на прес-конференції гравця президент ФФУ Григорій Суркіс. - Дякуємо йому за гарний подарунок - можливість для всіх охочих побачити на власні очі європейський трофей. Тішить, що Тимощук не тільки визначний футболіст, але й справжній патріот".

"За радянських часів Україна неодноразово святкувала перемоги наших команд у європейських кубках, - продовжив Григорій Суркіс. - На жаль, за часів незалежності ми бачили трофеї в руках лише чотирьох українців - Андрія Шевченка, Богдана Шершуна та Тимощука з Горшковим. Одначе ми сподіваємося, що і наші тріумфи - не за горами. А також віримо, що той же Анатолій, уже разом із збірною України, подарує нам ще один визначний успіх - вихід до фінальної частини чемпіонату світу-2010".

Визнаючи непересічний внесок Анатолія у розвиток і популяризацію українського футболу, Григорій Суркіс вручив йому найвищу нагороду ФФУ - медаль "За заслуги".

фото з сайту ФФУ

Коментарі ()