Головне

Євтушенко: Це зі сторони здається, що Шаабан простий м'яч пропустив

02.06.2008 13:49 128 0
Тренер збірної України Вадим Євтушенко в інтерв`ю газеті "Сєгодня" прокоментував результат товариського матчі зі шведською командою 

- Молоді гравці проявили себе добре, виконали всі установки. По одній грі робити далекоглядні висновки не варто, але вони показали, що на них можна розраховувати в майбутньому... Збірна Швеції грала практично в оптимальному складі. Крім Люнгберга - він вийшов на заміну.

- Ібрагімович на Євро додасть?

- Природно, він повинний додавати, якщо хоче виступити успішно. І Ліндерот, й Ібрагімович були після травм. Можливо, грали не на 100%. Хотіли себе показати, тому що заявили, що відновилися цілком.

- Що скажете про гол?

- Це зі сторони здається, що воротар простий м'яч пропустив. І коли Назаренко вдарив, з нашої сторони дуже добре було видно, яку траєкторію м'яч прийняв. Там воротаря звинувачувати не можна - м'яч пішов зиґзаґом. Це такі м'ячі будуть на Євро. До таких голів потрібно бути готовим усім.

- Шведські знайомі поздоровили вже?

- Телефонують, поздоровляють. Дуже багато SMS прийшло. На стадіоні працівники стадіону, федерації поздоровили з перемогою. Сказали, що ми дуже добре зіграли. Приємно було чути.

Коментарі ()