Головне

Суркіс розповів про трансферну політику "Динамо"

30.05.2008 23:30 349 0

Темою засідання прес-клубу, яке відбулось у п'ятницю у офісі київського "Динамо", став стан справ у найіменитішому клубі країни. Президент київського клубу Ігор Суркіс розповів про трансферні пріоритети у літнє міжсезоння, хто залишить клуб, а які позиції потребують підсилення.

Суркіс розповів, від президента самарських "Крильєв Совєтов", пана Зав'ялова, спочатку надійшов лист з пропозицією продажу Артема Мілевського. Але вже наступного дня пріоритети російського клубу змінились, і надійшла пропозиція щодо Максима Шацьких. "Динамо" готове розпочати переговори і виставляє свою ціну за футболіста - 5,5 млн. євро.

Також будуть підшукуватись нові клуби для Мар'яна Марковича, Горана Гавранчича (орендна домовленість із грецьким ПАОК закінчилась), контракт із Владиславом Ващуком (закінчується в липні 2008 року) швидше всього не продовжуватимуть.

Повертати чи не повертати орендованих бразильців - вирішуватиме Юрій Сьомін. У всіх них зараз чинні орендні угоди з клубами, а коли вони закінчаться - Клебера, Діого Рінкона і Родріго чекають у "Динамо", аби прояснити ситуацію з їх майбутнім.

Також у команді перебуває 17-річний нігерієць, який приїхав на медогляд і отримав схвальні відгуки від тренера дублерів Юрія Калитвинцева. Ігор Суркіс зазначив, що так само колись до "Динамо" привезли нікому не відомого Юссуфа. Тепер же до динамівського нігерійця виявляють інтерес провідні європейські клуби (зокрема, англійський "Тотенхем" пропонував за Аїлу 8 млн. фунтів стерлінгів).

Президент "Динамо" вважає, що у першу чергу потрібно посилювати позиції правого і центрального захисників. Щодо решти, то тренер розраховує на гравців дублюючого і другого складів, які активно "стукають у двері" першої команди.

Травма Карлоса Корреа, яку він отримав у матчі останнього туру, виявилась більш серйозною, ніж здавалось, - бразилець пропустить до чотирьох місяців. Цілком можливо, що "Динамо" також знадобиться і плеймейкер, особливо перед стартом у кваліфікації Ліги чемпіонів.

http://fcdynamo.kiev.ua/

Коментарі ()