Головне

Максим Шацьких йде з київського "Динамо"

29.05.2008 19:05 661 0
Максим Шацьких йде з київського "Динамо"

За інформацією офіційного сайту клубу "Крилья Совєтов", 29 травня відбулися переговори між президентом самарського клубу Ігорем Зав'яловим і президентом київського "Динамо" Ігорем Суркісом щодо переходу Максима Шацьких до самарської команди.

За повідомленням сайту, сторони прийняли рішення про початок юридичного оформлення трансферу 29-річного форварда до "Крильєв".

Проте, для самого Шацьких ця інформація стала несподіванкою.

"Я зараз у Ташкенті, у розташуванні збірної, - сказав Шацьких. - Знайомі телефонують, розпитують про "Крилья", а я навіть не знаю, що їм і відповісти. Можливо, клуби між собою й контактують, але мене про це ніхто не повідомляв, і ніякою інформацією з цього приводу я просто не володію. Можливо, у найближчі дні щось проясниться. У Києві планую бути тільки наприкінці червня - у команди Узбекистану найближчим часом заплановано цілих чотири матчі, але сподіваюся, що офіційне підтвердження цих переговорів, якщо вони дійсно мають місце бути, я отримаю ще до повернення в розташування "Динамо".

За "Динамо" Шацьких грає з 1999 року і забив за цей час 141 м'яч у офіційних матчах. До цього узбецький легіонер киян грав за "Сокіл" (Саратов), "Торпедо" (Волжськ), "Ладу" (Тольятті), "Газовик-Газпром" (Іжевськ) та калінінградську "Балтику".

championat.ru

Коментарі ()