Головне

Морено: Бразильці мені порадили, щоб я переходив у "Шахтар" без роздумів

28.05.2008 18:24 332 0
Як раніше повідомлявся, у вівторок болівійський футболіст Марсело Морено Мартінс п'ятирічним контрактом пов'язав свою долю з донецьким "Шахтарем". Сьогодні прес-службі клуба удалося зв'язатися з новоспеченим "гірником" і задати йому кілька питань.

- Марсело, ти кілька днів провів у Донецьку. Поділися враженнями про побачене?

- Зізнатися, я не очікував, що тут усе влаштовано на такому високому рівні. Особливо з містом я познайомитися не встиг, але зате побував на стадіоні, що будується, і був вражений. Раніш нічого подібного я ніколи не бачив. А тренувальна база "Шахтаря" заслуговує найбільш високих похвал. Інфраструктура в клубі, звичайно, дивна.

Мені дуже хочеться якнайбільше дізнатися про місто, команду, її минуле - про усе, що з нею пов'язане. Правда, для цього мені потрібно краще вивчити хоча б англійську мову, тому як рідною мовою я тут мало з ким зможу спілкуватися, а про російську чи українську поки говорити зарано.

- Чи можна говорити, що знайомство відбулося?

- Ще б, усе побачене в Донецьку мене приємно здивувало.

- Скажи, коли ти приймав остаточне рішення про підписання контракту з "Шахтарем", що схилило шальки терезів на користь донецького клуба?

- Одна зі складових - це те, про що я вже говорив: відмінні умови для тренувань. І, зрозуміло, репутація донецького клуба, що стабільно виступає в європейських турнірах.

- Перш ніж поставити свій підпис у контракті, з кимсь з донецьких бразильців радився?

- Так, звичайно, радився. Я розмовляв з Вілліаном й Ілсіньо. Я з ними добре знайомий, і трохи знаю Жадсона. Вони ледве чи не в один голос повторювали мені, щоб я погоджувався без роздумів.

ФК "Шахтар"

Коментарі ()