Головне

У Канаді Червоненко розповів про 20 мільярдів доларів інвестицій для Євро-2012

28.05.2008 11:26 289 0

27 травня Голова Національного агентства з питань ЄВРО-2012, перебуваючи в Канаді у складі офіційної делегації на чолі з Президентом Віктором Ющенком, зустрівся з представниками канадських ділових кіл.

Зокрема, Євген Червоненко відвідав прийом з нагоди 75-річчя власника корпорації "ROGERS" Теда Роджера, на який було запрошено близько чотирьох тисяч представників провідних канадських компаній.

У ході зустрічей Голови Нацагентства з канадськими бізнесменами та інвесторами обговорювалися питання участі канадської сторони у процесі підготовки України до ЄВРО-2012, повідомляє прес-служба Національного агентства.

Бізнесменів особливо цікавили питання реконструкції аеропортів, системи телекомунікацій, готельної інфраструктури та проблеми розбудови спортивних об'єктів.

Євген Червоненко у свою чергу зазначив: "Ми високо цінуємо досвід канадських бізнесменів і завжди відкриті до обміну інформацією та налагодження безпосередніх контактів.

Моє головне завдання - привести в Україну 20 мільярдів доларів інвестицій, тому я противник бюрократичної тяганини та затягування вирішення питань. І якщо Канадська сторона висловлює зацікавленість у співпраці, ми готові оперативно надати всю необхідну інформацію та виступити зв'язною ланкою між канадським бізнесом та українськими партнерами.

Також я сподіваюсь, що відома на увесь світ українська діаспора долучиться до розбудови своєї історичної Батьківщини" - додав Євген Червоненко.

Коментарі ()