Головне

Бенітес не може гарантувати чемпіонство "Ліверпуля" у новому сезоні

26.05.2008 20:06 376 0
Головний тренер "Ліверпуля" Рафаель Бенітес, чий клуб востаннє ставав чемпіоном Англії 18 років тому, дав свій прогноз на розвиток команди в наступному сезоні. На думку іспанського фахівця, немає ніяких гарантій, що за підсумками наступного сезону мерсісайдці виявляться на першому рядку турнірної таблиці.

"Завоювати титул чемпіона Англії куди складніше, ніж досягти такого ж успіху в Іспанії. На Туманному Альбіону клуби витрачають великі гроші, щоб розвиватися і складати конкуренцію в боротьбі за чемпіонський титул. Приведу приклад "Челсі": із сезону в сезон клуб витрачає величезні гроші на посилення складу і два роки поспіль "аристократи" перемагали в чемпіонаті. Однак у нинішньому сезоні "Манчестер Юнайтед" зайняв таку ж позицію, вклав великі кошти й отримав повноцінну віддачу. Крім того, команди із середини турнірної таблиці намагаються не відставати від лідерів, купуючи дорогих гравців.

Я не можу гарантувати уболівальникам першого місця по закінченні наступного сезону. Я вважаю, ми не повинні без оглядки дивитися за суперниками і вибирати ту ж політику. Ми граємо для уболівальників і, насамперед, ми зобов'язані показувати красиву гру. Але футбольна істина така: буде гра - буде і результат".

www.sportbox.ru

Коментарі ()