Головне

Авраама Гранта звільнено з посади головного тренера "Челсі"

24.05.2008 22:02 791 0

Керівництво англійського футбольного клубу "Челсі" в суботу відправило у відставку головного тренера команди Авраама Гранта, повідомляє прес-служба лондонців. Причиною звільнення називається поразка у фінальному матчі Ліги Чемпіонів проти "Манчестер Юнайтед".

"Футбольний клуб "Челсі" підтверджує, що контракт головного тренера Авраама Гранта після дводенних переговорів було припинено", - повідомляється на офіційному сайті команди. "Зараз ми сконцентруємо всі наші зусилля на пошуку нового наставника для "Челсі", і поки він не буде призначений, жодних коментарів надааватися не буде.

Авраам Грант із своїми підопічними після поразки у фіналі Ліги Чемпіонів. Фото AP

53-річний ізраїльський фахівець був звільнений, не пропрацювавши на посаді головного тренера "Челсі" навіть і року. На початку сезону-2007/08 він змінив біля керма команди португальця Жозе Моурінью.

Чутки про те, що власник команди Роман Абрамович незадоволений роботою Гранту, поширювалися і раніше. Зокрема, про можливу відставку британські газети писали після того, як ізраїльський фахівець "провалив" чемпіонат і кубок Англії, а очолювана ним команда так і не зуміла показати переконливої гри.

За інформацією лондонської The Sun, новим наставником "Челсі" може стати легендарний Франк Райкаард, який раніше працював з "Барселоною". За даними видання, місяць тому Абрамович був готовий повернути до клубу Жозе Моуріньо, проте зараз більше схиляється до кандидатури голландця.

За матеріалами "РИА Новости", "Курсор"

Коментарі ()