Головне

40 тисяч уболівальників "Челсі" та "МЮ" будуть охороняти 7 тисяч міліціонерів, які готові діяти жорстко

19.05.2008 12:48 342 0
Перші групи уболівальників англійських футбольних клубів "Манчестер Юнайтед" і "Челсі", що розіграють між собою головний трофей Ліги Чемпіонів, прибудуть у Москву в понеділок, повідомив начальник міліції громадської безпеки міста генерал-майор В'ячеслав Козлов. 

За його словами, усього в Москву прилетять більш 40 тисяч англійців, кожний із клубів отримав квоту в 21 тисячу квитків для своїх уболівальників, яких у цілому в Москві доставлять більш 70 літаків.

Фанати "МЮ" прибудуть у "Домодєдово", уболівальники "Челсі" - до "Внуково" і "Шереметь'єво", куди також прибудуть гості УЄФА. Проживати уболівальники будуть приблизно в 70 готелях Москви, що міліція візьме під особливу охорону. Для пересування уболівальників з аеропортів у готелі буде задіяно 970 автобусів, їхній проїзд забезпечать 270 співробітників ДАІ, - сказав замначальника.

Козлов підкреслив, що московська міліція переведена на посилений варіант несення служби, додатково забезпечувати правопорядок і безпеку в місті будуть близько 7 тисяч співробітників правоохоронних органів, 2 тисячі з них - безпосередньо на стадіоні й у районі спортивної арени - на Хамовнічеському Валу і набережних, що примикають до стадіонів.

За його словами, міліція буде працювати в посиленому режимі до 23 травня, поки Москву не залишать останні англійські уболівальники. Із самими уболівальниками міліція буде працювати запобігливо, законно й у тих випадках, коли це необхідно, жорстко, підкреслив він.

Генерал-майор також підкреслив, що в московської міліції найбільш доброзичливе відношення до тих, хто приїде на матч, і закликав москвичів проявити гостинність і при випадках допомагати англійським аматорам футболу орієнтуватися в місті, повідомляє РІА Новини.

Коментарі ()