Головне

Михайличенко в пошуках мотивації для гравців збірної

19.05.2008 12:34 389 0
Михайличенко в пошуках мотивації для гравців збірної
Головною проблемою для головного тренера національної збірної України з футболу Олексія Михайличенка напередодні товариських матчів проти Голландії та Швеції, які відбудуться відповідно в Роттердамі (24 травня) та Стокгольмі (1 червня), стане пошук мотивації для гравців. Про це Михайличенко розповів на прес-конференції перед матчами.

За словами Михайличенка, більшість гравців психологічно втомлені після закінчення сезону, а  команди Швеції та Голландії опинилися у більш кращому положенні, оскільки готуються до Євро-2008.

Що стосується результату у майбутніх двох іграх, то коуч синьо-жовтих не ставить на перше місце досягнення результату за будь-яку ціну, але команда буде намагатися зіграти по-максимуму.

"Головне в цих іграх - виконати поставлені перед командою задачі, щоб гравці зіграли як одне ціле, готуючись до відбору до ЧС-2012, до старту якого в нас залишилося три контрольні поєдинки", - Михайличенко.

Відповів Михайличенко і на питання по можливій натуралізації Марко Девіча з "Металіста", зазначивши, що сербу спочатку потрібно прийняти українське громадянство і лише після цього може бути якась конкретика.

Після гри з Голландією (26 травня) Михайличенко зменшить список гравців, які будуть готуватися до двобою зі Швецією і відправить 3-4 футболістів у відпустку.

Михайличенко не назвав кого саме звільнить від футболу, хоча можна здогадатися, що це будуть Шевченко, Воронін і Тимощук, хоча лише капітан "Зеніта" і заслужив справжню відпустку.

У середу на базу в Конча-Заспу повинні прибути усі гравців, які викликані на збір, окрім Шевченка і Тимощука, які під`їдуть у четвер.

За інформацією www.dynamomania.com

Коментарі ()