Головне

Євро-2012. Тимошенко не віддасть аеропорти у приватні руки

19.05.2008 11:36 315 0

"Ми на сьогоднішній день відпрацювали два базові законопроекти, які вже передані до парламенту, - "Про концесію" і "Про державне приватне партнерство". Зміни до цих законів також передані до парламенту. Ми вважаємо, що це основа для того, щоб продовжити співпрацю, продовжити роздержавлення, а, крім того, залучення досить великих інвестицій для Євро-2012, яке, власне, для України є одним з пріоритетів", - зазначила прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко на відкритті Інвестиційного форуму "Україна. Інвестиції. Інфраструктура. Євро-2012".

Про це ZAXID.NET повідомили в управлінні у зв'язках із ЗМІ Секретаріату Кабінету міністрів України.

"І мені приємно сказати, а тут присутня, до речі, команда, яка організовує процес підготовки до Євро-2012, що прийняті всі програми, - акцентувала прем'єр. - На мій погляд, немає протиріч і відкриті всі шляхи для того, щоб у нас були побудовані аеропорти. До речі, ми прийняли концепцію, яка дає можливість мати аеродром під державним контролем, а всі бізнес-об'єкти на базі аеропорту віддати на відкритих аукціонних прозорих основах бізнесу. Будь-ласка, термінали, заправки, логістичні підприємства, все, що потрібно. І щодо "Борисполя" вже практично вся підготовка для проведення відкритих чесних аукціонних процедур щодо залучення інвесторів проведена", - повідомила Юлія Тимошенко.

Думаю, що сьогодні співпраця з підготовки до Євро-2012, співпраця з інвесторами буде зрозумілою, і дасть можливість вам вносити інвестиції. Це стосується і автодорожнього господарства. Всі закони, про які я сказала, дадуть можливість залучати інвестиції".

www.zaxid.net

Коментарі ()