Головне

Михайличенко назвав кандидатів у збірну

16.05.2008 15:50 500 0

Головний тренер збірної України з футболу Олексій Михайличенко  оголосив список з 24-х гравців, що будуть готуватися до контрольних двобоїв проти команд Голландії і Швеції 24 травня і 1 червня.

Як повідомляє прес-служба Федерації футболу України, п'ять чоловік зі списку - новачки, повідомляє Ліга.

Це воротар Рустам Худжамов із ФК "Харків", півзахисники "Ворскли "Григорій Ярмаш і Сергій Кравченко, нападники Євген Селезньов з "Арсеналу" і Володимир Гоменюк з "Таврії". Також одержав виклик у збірну й інший кримчанин Денис Голайдо.

Повертаються до складу команди досвідчені Олександр Шовковський і Володимир Єзерський, що пропустили останній збір. Уперше викликав Михайличенко у свою команду Євгена Левченка з голландського "Гронінгена" і Максима Калиніченка з московського "Спартака", які довго не грали через травми .

Воротарі: Андрій Пятов ("Шахтар"), Олександр Шовковський ("Динамо"), В'ячеслав Кернозенко ("Дніпро"), Рустам Худжамов ("Харків").

Захисники: В'ячеслав Шевчук, Володимир Єзерський, Дмитро Чигринський і Олександр Кучер (усі - "Шахтар"), Віталій Мандзюк, Андрій Несмачний (обоє - "Динамо"), Андрій Русол ("Дніпро").

Півзахисники: Олексій Гай ("Шахтар"), Сергій Назаренко ("Дніпро"), Денис Голайдо ("Таврія"), Сергій Кравченко, Григорій Ярмаш (обоє - "Ворскла"), Анатолій Тимощук ("Зеніт", Росія), Максим Калініченко ("Спартак", Росія), Євген Левченко ("Гронінген", Нідерланди).

Нападаючі: Олександр Гладкий ("Шахтар"), Володимир Гоменюк ("Таврія"), Євген Селезньов ("Арсенал"), Андрій Шевченко ("Челсі", Англія), Андрій Воронін ("Ліверпуль", Англія).

Коментарі ()