Головне

Лукареллі не отримав місця в збірній Італії на Євро-2008

10.05.2008 13:08 493 0
Головний тренер збірної Італії Роберто Донадоні назвав імена 23 футболістів, що візьмуть участь у чемпіонаті Європи з футболу 2008 року. До складу команди включені три воротарі, вісім захисників, сім півзахисників і п'ять нападників.

Головною новиною стало повернення до складу форварда "Ювентуса" Алессандро Дель Пьєро, що не викликався в збірну протягом останніх восьми місяців. У той же час Донадоні не включив у заявку нападника "Мілана" Філіппо Індзагі, що в останніх п'ятьох матчах за свій клуб забив дев'ять голів. Разом з тим, у списку відсутній форвард "Парми" Крістіано Лукареллі, що заради першості Європи залишив донецький "Шахтар". Виступ за аутсайдера Серії А не вразив Донадоні.

Воротарі: Джанлуіджи Буфон ("Ювентус"), Марко Амелія ("Ливорно"), Франческо Тольдо ("Інтер").

Захисники: Крістіан Пануччі ("Рома"), Массімо Оддо ("Мілан"), Фабіо Каннаваро ("Реал" М, Іспанія), Марко Матерацци ("Інтер"), Андреа Бардзальі ("Палермо"), Джорджо Кьєлліні ("Ювентус"), Джанлука Дзамбротта ("Барселона", Іспанія), Фабіо Гроссо ("Ліон", Франція).

Півзахисники: Дженнаро Гаттузо ("Мілан"), Андреа Пірло ("Мілан"), Массімо Амброзіні ("Мілан"), Даніеле Де Россі ("Рома"), Сімоне Перротта ("Рома"), Альберто Аквілані ("Рома"), Мауро Каморанезі ("Ювентус").

Нападники: Алессандро Дель Пьєро ("Ювентус"), Марко Боррьєлло ("Дженоа"), Антоніо Ді Натале ("Удінезе"), Фабіо Квальярелла ("Удінезе"), Лука Тоні ("Баварія", Німеччина).

www.terrikon.dn.ua

Коментарі ()