Головне

Ахметов: Наші уболівальники побачили, що в "Шахтаря" є характер

09.05.2008 12:24 323 0
Президент "Шахтаря" Рінат Ахметов розповів, за рахунок чого "гірникам" вдалося обіграти київське "Динамо" (2:0) у фіналі Кубка України.

"Найголовніша якість - бажання перемогти. Думаю, усі наші уболівальники хотіли, щоб ми обіграли "Динамо" і завоювали Кубок. Я не веду статистику, але мені хтось сказав, що ми близько двох років не можемо обіграти киян. Мені здається, з київським клубом легких матчів не буває. Недавно мені поставили запитання, мовляв, у нинішнього "Шахтаря" є клас, але немає характеру. Думаю, цей двобій послужив відмінною відповіддю на дану думку. Наші уболівальники побачили, що в "Шахтаря" є характер.

Чи задоволений я що забили два молодих українських гравці? Знаєте, і Гладкий, і Гай уже на такому слуху в спортивної громадськості, що мені іноді здається, вони навіть старше мене (посміхається). Я завжди радуюся, коли забиває моя команда, але, вважаю, це успіх усіх футболістів і тренерів. Точно так само, коли ми пропускам голи - винуватий не хтось один, а всі, починаючи від форвардів", - відзначив Ахметов.

www.ua-football.com

Коментарі ()