Головне

Гладкий, Срна і Гай коментують матч з "Динамо"

08.05.2008 10:05 410 0
Олександр Гладкий

- Відверто кажучи, уперше брав участь у подібних матчах. Навіть не можу згадати, щоб бачив щось подібне по телевізору. Стільки емоцій було в цьому двобої, ви самі прекрасно бачили. Обидві команди робили усе для перемоги, "Динамо" грало непогано, але все-таки ми сьогодні були сильніше і здобули заслужену перемогу.

- Олександр, у цьому матчі тобі вдалося забити гол, що багато в чому визначив сценарій двобою.

- Зараз я щасливий, тому що виграла команда, а не тому, що став автором забитого гола. Уся команда зіграла добре, і кожний із хлопців зробив рівноцінний внесок у досягнення перемоги.

- Епізод, що привів до твого вилучення, не нагадав схожий момент у виїзному матчі чемпіонату з "Таврією"?

- Мені не хочеться обговорювати дії судді, нехай цим займаються компетентні люди. Моя справа грати у футбол.

- Перемога в Кубку, безумовно, додає впевненості перед заключними матчами чемпіонату?

- Звичайно, настрій зараз дуже гарний і упевненості вона додає. "Шахтар" давно не вигравав у "Динамо", так що сьогоднішня перемога приємна подвійно. У матчах, що залишилися, необхідно перемагати і завойовувати "золото" чемпіонату.

Окремі слова хочу сказати на адресу наших уболівальників. Вони були на висоті, їхня підтримка почувалася протягом усього матчу, і вони здорово сьогодні допомогли "Шахтареві". Велике спасибі всім людям, що прийшли на стадіон підтримати нас!

Даріо Срна:

- Це був просто божевільний матч, стільки емоцій, адреналіну. Не дивно, адже зустрічалися "Шахтар" і "Динамо", дві на сьогоднішній момент кращі команди України. Так ще в якому матчі - у фіналі Кубка країни! Не можу сказати, що "Динамо" грало погано, вони показали досить гарний футбол, але ми все-таки були сильніше. Підсумковий результат на табло вважаю справедливим, у цьому матчі "Шахтар" був сильніше киян. Перед грою я навіть і не думав про інший результат. Ми давно не вигравали в "Динамо" у різних турнірах і просто не мали права програвати сьогодні. Упевнений, уболівальникам сподобалася гра. Але зараз не час святкувати, потрібно думати про найближчий матч чемпіонату в Харкові. Ми повинні стати чемпіонами. Подарувати людям свято. Сьогодні ми як ніколи почували підтримку наших уболівальників, них було дуже багато, та й підтримували вони нас просто здорово. Спасибі ним велике за це, сподіваюся, у матчах сезону, що залишилися, шанувальники нашої команди допоможуть нам.

- У другому таймі "Шахтар" став грати другим номером, це була тренерська вказівка?

- Так, ми грали, виходячи з рахунка на табло і відбувається на полі. "Шахтар" вигравав - 1:0, до того ж, незабаром у нас вилучили футболіста. Проте, ми проводили небезпечні контрвипади, один із яких завершився забитим голом у виконанні Гая.

Олексій Гай:

- Олексій, перед матчем не було снів або передчуттів, що фінал стане настільки вдалим для тебе?

- Ні, нічого такого не було. Просто найбільш серйозним чином налаштовувався на гру. Дуже хотілося вийти на поле, допомогти хлопцям, команді. На щастя, тренер надав мені такий шанс, і я їм скористався.

- Коли було складніше - на лаві запасних або на полі?

- Не даремно говорять, що з боку дивитися за грою своєї команди футболістові складно - це дійсно так. На лавці важче.

- Відразу після того як забив гол, ти побіг до уболівальників, а за тобою кинулася вся команда...

- У такий спосіб хотілося висловити подяку нашим фанам за чудову підтримку в цьому матчі. Вони були просто на висоті, якщо так буде і далі, удача завжди буде супроводжувати нас.

ФК "Шахтар"

Коментарі ()