Головне

Лужного затягають по судах?

05.05.2008 17:14 345 0

Проект Дитячої футбольної Академії Олега Лужного замість того, аби бути затвердженим на найближчому засіданні міськради, може стати предметом судового розгляду. 15 травня Львівська міська рада на черговому сесійному засіданні розглядатиме питання передачі СДЮШОР-4 у підпорядкування Олегу Лужному, який висловив бажання створити на її території Дитячу футбольну академію. Утім, як стало відомо "ПроСпорту" у цей день депутати можливо розглядатимуть... два проекти.

Це означає, що довгоочікуваної передачі школи екс-капітану збірної України і теперішньому тренеру київського "Динамо" може й не відбутися, адже закон, за наявності кількох претендентів, передбачає такі кроки з боку міської влади лише на основі конкурсу. Як виявилося, у проекту Олега Лужного є серйозна альтернатива.

Львівська інвестиційно-будівельна компанія (ЛІБК) задекларувала намір створити на території СДЮШОР-4 сучасний спортивний комплекс зі спортивним та фітнес-залами, басейном. Зі слів директора компанії ЛІБК Андрія Огоновського, він та його партнери не приховували, а навіть наголошували на тому, що планують й самі заробляти за рахунок новоствореного комплексу, а також школі допомагати, яка разом із територією футбольних полів та новозбудованим приміщенням школи залишається у комунальній власності.

Коментарі ()