Головне

Микола Васильков: Сергій Ребров обіцяв приїхати, якщо заб'є "Спартаку"

05.05.2008 16:29 359 0
Микола Васильков: Сергій Ребров обіцяв приїхати, якщо заб'є "Спартаку"

У середу фінал Кубку України з футболу між командами "Динамо" і "Шахтар" уперше в історії покаже популярний телеканал ICTV.

До підготовки трансляції залучили цілу групу відомих українських телевізійників, модератором прямого ефіру стане Микола Васильков, що вже два роки веде прямі включення на багатьох телеканалах України.

- Миколо, чи ви готуєте сюрпризи для вболівальників?

- Авжеж. Головний - ми спробуємо максимально відтворити "ефект присутності". Для глядачів важливо не лише побачити картинку гри, а відчути атмосферу, дізнатися справді ОСТАННЮ інформацію про те, що передує грі, ну і традиційно почути прогнози, стартові розклади тощо. Тому, якщо не відбудуться зміни, трансляція з Харкова розпочнеться значно раніше гри, ми розкриємо декілька тем, аби ті, хто спостерігає біля телевізорів, гарно розгальмувалися, увійшли у смак, це так званий розгін, і на нього ми зробимо головну ставку на початку.

-  Хто буде коментувати, і взагалі, чи вистачить у вас досвіду таких великих матчів?

- Коментувати буде Сашко Гливінський, дуже зручно, що він як прийшов працювати до нас на телеканал цієї весни. Я буду вести спілкування з поля, операторську групу готує відомий оператор Олександр Терновий, якого ми також запросили працювати на ICTV цього року... Взагалі у нас підібрався вибухонебезпечний колективчик, я маю на увазі, що багато відомих людей працюють у спортивному мовленні. Я планував, що одну з головних ролей у середу в прямому ефірі зіграє Ігор Мірошниченко, проте через зайнятість у виборчій кампанії він, нажаль, до Харкова не поїде.

- Він балотується в мери Києва?

- Не цього року. Поки Ігор у команді кандидата на це крісло львів'янина Олега Тягнибока. Я ледь умовив друга не балотуватися самому, адже його виграш міг би означати послаблення нашої редакції на ICTV, адже мер не може ще й працювати у спортивній журналістиці, не встигатиме за подіями.

- Хтось із відомих футболістів чи тренерів буде залучений до коментаря?

- Зараз до гри два дні, і все може помінятися. Сергій Ребров обіцяв приїхати, якщо заб'є "Спартаку". Тепер я навіть не дзвонив, адже і так розумію, що його на матчі не буде, "Рубін" програв насухо. Наразі я веду перемовини з багатьма футбольними людьми, напевно у вівторок з гостями ефіру визначимося остаточно.

- Чи готовий ваш телеканал до того, що може буди додатковий час, пенальті? Адже доведеться міняти програму, а приклад УТ-1, коли футбол переривають заради новин чи комерційних проектів, лякає...

- Про це я навіть не хвилююся. У нас працює потужна група продюсерів, її очолює Катерина Єрмолович. Попри те, що гра розпочинається о 19:00, повірте, навіть якщо арбітр до кожного з таймів додасть по 15 хвилин, а фінальна серія пенальті затягнеться до двадцять п'ятого удару, і битимуть уже тренери і масажисти, а в кінці розігруватимуть переможця жеребом, то і трансляція на ICTV не перерветься аж до опівночі!

Коментарі ()