Головне

"Арсенал" – "Карпати": післяматчеві коментарі тренерів

05.05.2008 10:29 313 0
Тренер львівських "Карпат" Валерій Яречменко:

- По-перше, відзначу, що в грі "Карпат" ще багато "білих" плям. Були помилки в обороні, що і визначили результат матчу.

У нас грають кілька молодих хлопців, що тривалий час демонстрували непогану гру і результати. А от досвідчені виконавці, що сьогодні і повинні були зіграти визначальну роль, надій не виправдали.

Повторюся, у нашій команді ще багато "білих плям". Гравці допускають елементарні помилки не тільки технічного, але і тактичного плану, що позначається як на грі в обороні, так і в атаці. Думаю, улітку радикальних змін у складі не уникнути.

- Прокоментуйте ранню заміну Ощипка.

- Футболіст, якого замінили, не зміг настроїтися на цей матч.

- У діях гравців і "Арсеналу", і "Карпат" було невиправдано багато браку...

- За "Арсенал" відповість Олександр Заваров. Що стосується моєї команди, то, повторюся, грубі помилки робили два-три виконавця, причому досвідчені. Чому так відбулося, ми розберемося і зробимо висновки.

Тренер київського "Арсеналу" Олександр Заваров:

- Ми знали, що "Карпати" - непростий суперник, здатний піднести сюрпризи. Однак вважаю, у цілому саме ми контролювали гру і добули заслужену перемогу.

Керівники "Арсеналу" вже в який раз спробували зробити свято для людей і організували шоу-програму. Бізнес є бізнес, а людські відносини залишаються людськими, тому їх старання можна тільки привітати. Якби не святкові дні, уболівальників на трибунах напевно зібралося б більше.

Зі своєї сторони ми також намагалися порадувати глядачів змістовною грою, але футбол не завжди буває видовищним. Сьогодні він скоріше був трудовим. Гравці "Арсеналу" порадували колективними діями, що і послужило заставою перемоги.

- Після того як "Таврія" програла "Дніпру", боротьба за п'яте місце, що дає право брати участь у Кубку Інтертото, знову стала актуальною.

- Безумовно, ми амбіційні люди, що ставлять перед своїми підопічними максимальні задачі, але, виходячи в Європу, потрібно показувати якісний футбол. Якщо ми випередимо "Таврію", то це повинно бути по-людськи, по грі. Щоб захищати честь країни в Європі, потрібно мати надійний тил, матеріальні кошти і необхідні ігрові навички.

- Із трибуни здалося, що в другому таймі гравці "Арсеналу" підсіли. А ви як вважаєте?

- Ми зіграли не так багато матчів, щоб утомитися. Просто це був той випадок, коли результат важливіше змісту самої гри.

www.ua-football.com

Коментарі ()