Головне

"Зоря" – "Нафтовик-Укрнафта": післяматчеві коментарі тренерів

05.05.2008 10:10 312 0
Валерій Городов, головний тренер команди "Нафтовик-Укрнафта":

- Гра була за шість очок. Ми це прекрасно розуміли. Розуміли, що команда господарів буде намагатися вирішити свою проблему. Мабуть, це не дійшло до наших футболістів. Перевага була на боці "Зорі".

Вони вирішили свою задачу, з чим я них і поздоровляю. У нас ще є останній шанс. Ми постараємося його використовувати. Хочеться сказати, пенальті там не було і близько. Четверту гру поспіль у нас є претензії до суддів, що роблять помилки, що впливають на результат матчу. Хочу сказати велике спасибі Олександру Івановичу, ну і суддівській бригаді звичайно.

- У першій половині чемпіонату у вас були проблеми з нападом. От і зараз вам не вистачає нападників...

- Згодний. В останніх 5 іграх у нас багато травмованих було, випав Єсип, випав Бідненко, Нефедов. Я думаю, що команді нашого рівня дуже важко залучати кваліфікованих футболістів. Гра форвардів, за великим рахунком, нас не задовольняє. Не забивають, агресії немає.

- Валерій Васильович, якщо я правильно зрозумів, ви сказали кілька хвилин назад про недостатню самовіддачу своїх гравців або як?

- Я б не сказав "недостатня самовіддача". Просто ми потрапили в таку ситуацію, коли треба грати "через не можу". У багатьох футболістів це не виходить. Не знаю чому. Будемо розбиратися.

- У минулому матчі на прес-конференції ви сказали, що навколо Охтирки створюються якісь коаліції, кооперативи. Ви маєте на увазі, що "Нафтовик" хочуть штучно позбавити місця у вищій лізі?

- Судячи з результатів останніх ігор у нас є претензії до суддів. Усі комітети це визнали, але від цього нам не легше. Якщо в кінцівці чемпіонату йде якийсь прес з боку це про щось говорить чи ні? Як ви думаєте? Я вас хочу запитати?

- Важко відповісти.

- А мені як важко ви навіть не представляєте.

- Ви згадали Олександра Івановича Бандурка, кого ви маєте на увазі?

- Причому тут Бандурко, Він знає якого Олександра Івановича я маю на увазі.

Анатолій Волобуєв, головний тренер команди "Зоря":

- Задавайте питання.

- На яких умовах виступає в "Зорі" Нвоха й Антонов?

- Нвоха в оренді, але ми будемо просити керівництво харківського "Металіста" продовжити оренду ще на рік з можливістю наступного викупу. Так само як і Антонова. Вони додають від гри до гри.

- А фінансова можливість у Букаєва є. Адже вартість Нвохи 750 тисяч?

- Ці суми зі стелі беруться.

- Анатолій Іванович, скажіть, все-таки основну задачу "Зоря" уже виконала. На 2 матчі, що залишилися будуть ставитися якісь принципові задачі?

- Звичайно, дві ігри цікаві - "Таврія" і "Закарпаття". Можливо, підтягнемо з дубля ще хлопців. Будемо переглядати.

- Будуть якісь експерименти зі складом?

- Звичайно. Я вдячний хлопцям, вдячний уболівальникам. Підтримали команду у важку хвилину. Хвилини дійсно важкі були. Проте, ротація відбулася, склад по суті поміняли. Хлопці виправдали довіру. Я задоволений і орендованими футболістами, і тими, хто мав мало ігрової практики: це і Цимакурідзе, і Шевчук, і Скоба, що з корабля на бал потрапив, і Тлумак. Усі хлопці добре виглядали. Особливо сьогодні, у принципі, вони не дали шансу "Нафтовикові".

- Хто з молодих, крім Ховбоши, може поповнити команду?

- Ми підтягнемо Костюка і Сікорського - ці хлопці будуть з нами тренуватися.

- Целих сьогодні грав не на своїй позиції. Як ви оціните його дії?

- У нього було мало ігрової практики. Я від нього чекаю більшого. Намагався в міру своїх сьогоднішніх можливостей. Ну якщо по п'ятибальній, то чотири з мінусом або три з плюсом. Хотілося б краще, усе-таки могутній хлопець. У нього сьогодні були гарні моменти, що такому форвардові як Целих треба реалізовувати. А загалом, він працює. Думаю, він нам потрібний.

Що з Дунічем і Луценко? Ви розраховуєте на них?

- Я поки на це питання відповідати не буду. Якщо вони хочуть грати в нашій команді, ми на них розраховуємо. Сьогодні грали ті люди, що хочуть грати в "Зорі". Сьогодні ми довірили цим людям. Хочеться працювати з тими людьми, що хочуть грати, що хочуть приносити користь команді "Зоря" і луганському футболові в цілому.

"Зоря"

Коментарі ()