Головне

Хто тягне за вуха "Зорю" і топить "Харків"? ВІДЕО

05.05.2008 09:44 398 0
Хто тягне за вуха "Зорю" і топить "Харків"? ВІДЕО
Луганська "Зоря"  уже другий рік поспіль знаходиться в зоні вильоту у Першу лігу і знову її вдається випливти з цього "бермудського трикутника", де команди в низу турнірної таблиці борються за виживання. Як і в минулому чемпіонаті "Зоря" виходить переможцем у двобоях з командами, які опинилися в небезпечній зоні вильоту.

У минулому році "Зоря" в очних протистояннях здолала алчевську "Сталь" та маріупольський "Іллічівець". Це були перемоги з мінімальним рахунком і сканадальні ігри. "Сталь", луганська команда в останньому турі переграла за допомогою пенальті.

Вирішив долю матчу і 11-метровий у матчі "Зорі" з "Нафтовиком-Укрнафта". "Зоря" виграла з мінімальним рахунком 1:0 і залишається у Вищій лізі українського футболу. Втім, сам пенальті призначений київським арбітром Шебеком у ворота "Нафтовика" на 37-ій хвилині гри, викликає великі сумніви, що можна побачити на відеоповторі. Порушення правил на Цимакурідзе було ще до штрафного майданчика.

момент порушення правил на Цимакурідзе

На післяматчевій прес-конференції головний тренер "Нафтовика" Валерій Городов також наголосив, що 11-метровий у ворота його команди, був видуманий.

"Хочеться сказати, пенальті там не було і близько. Четверту гру поспіль у нас є претензії до суддів, що роблять помилки, що впливають на результат матчу. Хочу сказати велике спасибі Олександру Івановичу, ну і суддівській бригаді звичайно,", - Городов.

Не менш скандальним видався матч 28 туру "Металіст" - ФК "Харків". Перший гол команда Мирона Маркевича забиває також з 11-метрового, коли Девіч сам падає зачепившись за м`яч, але суддя із Чернівців вказує на пенальті.

У результаті "Металіст" перемагає з рахунком 2:0 і продовжує гонку за бронзою, а "Харків" руками судді опускають до Першої ліги. Після цього матчу головний тренер "Харкова" Володимир Безсонов сказав, що в таких іграх убивають український футбол.

Коментарі ()