Головне

"Челсі" – "Ліверпуль": передматчеві коментарі тренерів

30.04.2008 09:33 181 0
Головний тренер "Ліверпуля" Рафаель Бенітес сподівається, що італійський рефері Роберто Розетті на відмінно справиться зі своїми обов'язками у матчі-відповідь півфіналу Ліги чемпіонів між "Челсі" і Ліверпулем".

"З останніх шести ігор у Європі, що він судив, у п'ятьох перемагали господарі і тільки в одному - гості. Це була "Валенсія" у матчі з "Челсі". Цікаво, не чи правда? - поділився колишній тренер валенсіанців в інтерв'ю BBC.

"Суддя повинний бути строгим. Тиждень назад австрійський рефері таким не був. Сподіваюся, на цей раз усе буде інакше.

Наставник "Ліверпуля" неодноразово висловлював невдоволення багатьма рішеннями австрійця Конрада Плауца в першому двобої з лондонським клубом, перемогу в якому червоні втратили на останніх секундах доданого часу, зрізавши м'яч у свої ворота.

Головний тренер "Челсі" Авраам Грант заявив, що рахунок першого двобою (1:1) був заслуженим, повідомляє офіційний сайт УЄФА.

"Кожний мріє про цю перемогу. Ми, і особливо я, проробили дуже довгий шлях, щоб потрапити сюди, і наша мета гранично ясна. Ми хочемо бути клубом-грандом, а для цього необхідно вийти у фінал Ліги чемпіонів. У першому матчі ми зрівняли рахунок у кінцівці, тому що грали сильніше. Можна ще довго сперечатися на цю тему, але рахунок залишиться 1:1", - Грант.

Коментарі ()