Головне

Скоулз робить англійським фінал Ліги чемпіонів. ВІДЕО

29.04.2008 23:35 655 0
Скоулз робить англійським фінал Ліги чемпіонів. ВІДЕО
У сезоні 2007/2008 фінал Ліги чемпіонів між собі розіграють англійські команди. У вівторок першим фіналістом турніру став "Манчестер Юнайтед", що в другій півфінальній зустрічі здолав іспанську "Барселону" з рахунком 1:0. Нагадаємо, що перша гра між цими командами завершилася нічиєю 0:0.

Долю матчу вирішив точний удар ще на 14-ій хвилині першого тайму Скоулза, котрий після помилки Дзамбротти, що відпасував на англійця, пробив з 21-го метра і поцілив у 9-ку воріт Вальдеса.

Втім, це був не єдиний гольовий момент у цьому поєдинку. У "МЮ" гарні шанс забити ще в перші 45-хвилин мали Пак Чжи Сун, Нанні та Тевес. Усі три спроби закінчилися ударами поруч із лівою стійкою воріт.

"Барселона" також не відсиджувалася у захисті і Ван дер Сару довелося рятувати команду після ударів Мессі та Деку.

Другий тайм пройшов у тій же динамічній боротьбі і рівному футболі. До 70-ої хвилини "Барса" намагалися створити моменти за допомогою гравців основи, але пізніше Райкарду довелося випускати резерв. Однією з головних надій для "Барселони" був Тьєрі Анрі, якого стадіон "Олд Траффорд" зустрів затяжним свистом.

На 69 хвилині Деку пробиває зі штрафного і м`яч після рикошету ледве не залітає у ворота "МЮ".

На 78-ій хвилині після подачі кутового ударом головою пробиває Анрі - м`яч летить прямо у воротаря. Ледве не нагадав про себе Роналду в цій зустрічі, котрий перебував дещо в тіні, але його удар метрів з 19-ти прийшовся вище воріт. В останні 5 хвилин двобою іспанці провели у відчайдушних спробах забити, але всі їх простріли та навіси нейтралізовували Фердінанд і компанія

"Барселоні" був потрібен лише один гол, щоб пробитися у фінал турніру, але і його каталонська команда не вимучила.

Нагадаємо, що другий фіналіст ЛЧ визначиться у протистоянні "Челсі" та "Ліверпуля".

Ліга чемпіонів. Півфінал. Матч-відповідь.

"Манчестер Юнайтед" (Англія) - "Барселона" (Іспанія) - 1:0 (1:0)
Гол: 1:0 - Скоулз (14).

МЮ: Ван дер Сар, Харгрівз, Р.Фердінанд, У.Браун, Евра (Сільвестр 90+3), Скоулз (Флетчер, 77), Керрік, Нані (Гіггз, 77), Кріштіану Роналду, Пак Чжи Сун, Тевес.

Барселона: Вальдес, Дзамбротта, Пуйоль, Г.Міліто, Абідаль, Яя Туре (Гудьонсен 88), Мессі, Хаві, Деку, Іньєста (Анрі, 61), Ето'О (Кркіч, 72).

Попередження: Дзамбротта (52), Деку (54), Керрік (63), Кріштіану Роналду (68), Яя Туре (70).

Коментарі ()